Complex Turistic Casa Vero

Camere Casa Vero

divider-ornamental

Servicii de cazare la pensiunea Casa Vero

Structura de cazare a complexului este repartizata pe doua categorii de clasificare (aferente celor doua pavilioane), astfel:

Categoria 4 Stele

Apartament 1

format din dormitor cu pat matrimonial,living cu pat o persoana si baie proprie, tv, frigider, wi-fi internet 5G .Balconul este orientat catre rasarit.

Apartament 2

format din dormitor cu pat matrimonial,living cu cu pat o persoana si baie proprie, tv, frigider, internet .Balconul este orientat catre rasarit.

Camera 3

cameră cu două paturi duble de 1,40 m latime, baie cu cabina de dus, bideu, uscator de par, halate și papuci de unică folosință. Camera are internet wi-fi internet 5G, tv, frigider, balcon cu vedere spre apus.

Camera 4

cu pat matrimonial, baie cu dus, bideu, uscator de par, halate si papuci de unica folosinta, balcon cu vedere in curte, spre rasarit.

Camera 5

cu pat matrimonial,baie cu dus,bideu,uscator de par,halate și papuci de unica folosinta,balcon cu vedere in curte,spre rasarit

Camera 6

cameră cu două paturi duble de 1,40 m latime, baie cu cabina de dus, bideu, uscator de par, halate și papuci de unică folosință. Camera are internet wireless, tv, frigider, balcon cu vedere spre apus.

Apartament 7

apartament situat la mansarda vilei de 4 margarete, format din doua dormitoare cu pat matrimonial,living cu canapea  extensibila, baie cu dus, bideu, uscator de par, halate si papuci de unica folosinta. In  fiecare dormitor  si in  living este cate un televizor, internet wireless.

Categoria 2 Stele

Camera 1

Dubla cu pat matrimonial, baie comuna cu camera 2, tv, internet .

Camera 2

Dubla cu pat matrimonial, baie comuna cu camera 2, tv, internet .

Camera 3

Dubla cu pat matrimonial, baie comuna cu camera 4 cu uscator de par, papuci de unică folosință. Camera are internet wireless, tv, balcon cu vedere spre sud.

Camera 4

Dubla cu pat matrimonial, baie comuna cu camera 4 cu uscator de par, papuci de unică folosință. Camera are internet wireless, tv, balcon cu vedere spre sud.

Complexul turistic CASA VERO beneficiaza de apa rece permanenta, din sursa proprie (adusa din izvor munte, cu circa 1500 metri in amonte fata de complex), apa calda si incalzire permanenta, de la centrala proprie a complexului. Camerele sunt echipate cu TV color, satelit, iluminat central de plafon sau perete si iluminat local (aplice sau veioze). Contra cost se asigura servicii de pastrare valori, curierat pentru corespondenta, procurarea ziarelor / revistelor, rezervare de bilete de tren / autocar / avion, spalatorie, calcatorie etc.

CERTIFICARI

Start typing and press Enter to search